Mini i Maxi letovanje u Sarimsakliju

Turska – Sarimsakli – Leto 2020

 

 

>>> Preuzmite Mini – Maxi ponudu za Sarimsakli na sledećem linku <<<

>>> Pogledajte Last Minute ponudu za Sarimsakli na sledećem linku <<<

Cenovnik

>>> Cenovnik – Paket aranžman <<<

>>> Cenovnik – Sopstveni prevoz <<<

Rezervacija i načini plaćanja

Rezervacija: Ukoliko je Mini ili Maxi letovanje Vaš izbor i želite da se raspitate o dostupnosti smeštaja, možete to uraditi u svega par koraka klikom na dugme Provera dostupnosti i dobićete odgovor u roku od jednog radnog dana.
Načini plaćanja: do 12 mesečnih rata, gotovina, čekovi, administrativne zabrane, kreditne kartice (Dina, Visa, Maestro, MasterCard, American Express)

Mapa Sarimsaklija

Sarimsakli – leto 2020 – Sarimsakli je najpopularnije letovalište u severnom delu Turske. Leži na obroncima planine Šejtan sofra (đavolja trpeza) na Egejskom priobalju, nasuprot grčkom ostrvu Lezbos. Sarimsakli krase široka i duga peščana plaža od oko 15 km, kristalno čisto more, borove šume, plantaže maslina, pistaća i vinove loze. Dugo šetalište pored plaže čini ovo mesto veoma romantičnim. Uz šetalište se nalaze hoteli, apartmani, restorani sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Za sve koji žele dobar noćni provod u Sarimsakliju, tu su i noćni klubovi i barovi. Hoteli u Sarmsakliju se nalaze uz samu plažu ili u neposrednoj blizini. Svi hoteli su komforni, klimatizovani sa bazenima, ležaljkama pored bazena i na plaži koje su uključene u cenu. Ljubazno osoblje hotela učiniće baš boravak u ovom prelepom mestu još prijatnijim. Sarimsakli je zbog izuzetnih klimatskih karakteristika, vlažnosti vazduha koja iznosi svega 0,5%, prvo letovalište u Evropi po preporukama Svetske Zdravstvene Organizacije a samim tim prava vazdušna banja. Sarimsakli je najbliže tursko letovalište, od Beograda je udaljen oko 1200 km. Turska i gostoljubivi domaćini su opušteni i učiniće sve da vam budu od pomoći. Tokom vašeg putovanja u Sarimsakli, opustite se uz već dobro poznatu tursku kafu, upoznajte spretne turske podavce, obradujte najbliže jeftinim suvenirima… Za sve one koji žele nešto više od letovanja Agencija Holiday vam nudi raznovrsne izlete, krstarenja, obilaska kulturno-istorijskih znamenitosti i šoping. Bilo da želite odmor, provod ili zabavu, letovanje Sarimsakliju u 2020 će vam sve to pružiti.

Letovanje u Turskoj nikad nije bilo jeftinije a Sarimsakli je mesto koje je drugačije od svega što ste do sad posetili.

Pročitajte više o Sarimsakliju...

Vremenska prognoza
Vremenska prognoza za Sarimsakli, je preuzeta sa Accuweather servisa

Organizator putovanja

Holiday d.o.o, Licenca turizma Br: OTP 143/2020

VIDEO: Holiday vas vodi u Sarimsakli

licence

Pretražite još

Fitriraj po Array:

0 rezultata je pronađeno