Cenovnik

Grčka – Olimpska regija

CENE: su izražene u evrima po osobi. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA: smeštaj u izabranoj vili, autobuski prevoz, pratioca agencije, predstavnika i servis lokalnog partnera
CENA NAJMA APARTMANA OBUHVATA: smeštaj u izabranoj vili studio/apartman, predstavnika i servis lokalnog partnera
U CENU NIJE URAČUNATO: boravišna taksa (0,5 € dnevno po studiju/apartmanu, plaća se na licu mesta), putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, održavanje higijene, fakultativni izleti i ostali individualni i ne pomenuti troškovi.

USLOVI PLAĆANJA:
– 100% prilikom rezervacije, za First minute popust ili 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
– Plaćanje je moguće: gotovinom, čekovima građana, virmanski, administrativnom zabranom, karticama: VISA, DINA, MASTER CARD, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS.
ODLOŽENO PLAĆANJE:
– BEZ UVEĆANJA DO 9 RATA! Način plaćanja i max broj mesečnih rata: čekovi građana i kreditne kartice 6 rata , administrativne zabrane 12 rata. Krajnji rok za isplatu je 01.02.2021.
– 12 MESEČNIH RATA – Kredit odobren od banke do mesečnih 12 rata. POPUSTI:
– deca do 9,99 godina mogu da borave u zajedničkom ležaju i ostvaruju gratis smeštaj, plaćaju 44€. –
– deca do 11,99 godina u sopstvenom ležaju i pratnji minimum 2 odrasle osobe ostvaruju popust 15€
– kada 1/2 studio koristi jedna osoba ostvaruje popust: maj, jun i septembar – 40€, jul avgust 60€

AUTOBUSKI PREVOZ: Uključen je u cenu aranžmana. Datum polaska je iskazan u tabeli, dolazak u letovalište je sledećeg dana. Agencija će obezbediti prevoz udobnim autobusima turističke klase (klima, DVD-mp3…). Priključenje putnika na svim stajalištima i benzinskim pumpama duž auto-puta. Raspored sedenje se određuje po redosledu prijava putnika, moguć transferi iz mesta koja nisu na autoputu (min2). Po zakonu o saobraćaju RS, svaki putnik mora da ima obezbeđeno sedište. Rezervacija odredjenog mesta, kao i dodatno sedište u autobusu se doplaćuje.
MESTA: Beograd, Auto put, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, V. Banja, Trstenik, Kruševac
DOPLATA ZA POLAZAK: Valjevo, Aranđelovac, Topola, G. Milanovac 5€, Novi Sad, Valjevo, Požega – 9€, Užice, Bor, Zaječar, Pirot -12€, Negotin 18€
POPUST ZA POLAZAK: Niš, Aleksinac, Leskovac, Vladičin Han, Vranje -5€
DOPLATA: za izbor sedišta u autobusu 10€, doplata za dodatno sedište u autobusu 40€.

SMEŠTAJ: U apartmane prvog dana boravka najkasnije u 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Sve smeštajne jedinice su pospremljene. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku vile da bi se nedostaci otklonili. KLIMA URAĐAJ: Upotreba klima uređaja kod vila Alex, Luiza A, Matula, Holiday LUX uključen u cenu. Kod ostalih vila korišćenje se doplaćuje na licu mesta (5-7€ dnevno)
WIFI: internet u vilama je uključen u cenu. Agencija ne može garantovati kvalitet ove usluge koja zbog nedovoljno dobre infrastrukture može biti vrlo promenjivog kvaliteta.

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija Holiday ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
– Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz.

VAŽNE NAPOMENE:
– Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz drugih gradova itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.

– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Licenca OTP: 143/2020, Agencije HOLIDAY, usklađen sa YUTA standardima. Cenovnik Br: 2 – 13.01.2020, korigovan 03.03.2020